Over Mijnserre

Mijnserre.nl bestaat in zijn huidige vorm alweer 10 jaar, begin 2004 werden de eerste serres geplaatst. Desondanks beschikken wij over ruime ervaring in de serrebouw, doordat wij al jaren voor andere bedrijven serres hebben gemonteerd.

Wij hebben de overtuiging dat wij zelfstandig veel beter kunnen voorzien in de behoefte van de klanten. Dit doen wij met onze eigen monteurs die hun werkzaamheden volgens het Bouwbesluit en de hoogste normering in montagetechnieken uitvoeren.

Filosofie

Wij willen ons in de serre-markt manifesteren door ons van anderen te onderscheiden met drie woorden: kwaliteit, duidelijkheid en vertrouwen. Om dit te realiseren leveren wij alleen maar kwalitatief goede producten, zijn we altijd duidelijk in onze communicatie naar de klant toe en door onze eerlijkheid en duidelijke communicatie winnen we het vertrouwen van de klant.

Missie

Mijnserre.nl een centrale plaats geven als ‘de serre’ internetsite, ook voor diegene die slechts nieuwsgierig is naar de mogelijkheden op het gebied van serres.

Wilt u meer weten over Mijnserre? neem dan even contact met ons op