Welke serre past het beste bij u?

Standaard serres

De standaard serres zijn voorzien van diverse thermische onderbrekingen, die tocht en kou zeer effectief buiten de serre houden. Alle hang en sluitwerk voor de schuifpui of openslaande deuren staan op de laatste stand van de techniek. Al het glaswerk in onze serredaken zijn voorzien van 28mm Hoog rendement veiligheidsisolatieglas met een 14mm spouw.

Traditionele serres

Mocht u een traditionele serre willen van hout, dan hebben wij diverse opties en mogelijkheden. Houten serres worden in onze eigen werkplaats gemaakt van hardhout. Het hardhout wordt twee keer in de grondverf gezet. Al het glaswerk in onze serres is van hoog rendement veiligheidsisolatieglas.

Een uit- of aanbouw van steen is ook mogelijk. Hierbij is het metselwerk en de afwerking de belangrijkste factoren tijdens de bouw. De kozijnen, deuren, ramen etc. komen wederom uit onze eigen werkplaats en worden zodanig bewerkt dat deze jarenlang zonder extra onderhoud mee kunnen.

Top woonserres

De top woonserres onderscheiden zich van de standaard serres door de compleet geïsoleerde aluminium profielen. De hogere isolatiewaarde biedt extra besparing op uw energierekening. Meer weten over serres? Neem contact met ons op en kom er direct achter wat uw mogelijkheden zijn.

Extra opties voor bij uw serre

Wanneer u bij ons een serre aanschaft, heeft u nog extra opties. Zo kunt u bij uw serre een zonwering aanschaffen, een airco aanschaffen of gelijk nieuwe meubelen voor uw nieuwe serre.

Zonwering

Met het vele glas van uw serre schijnt er lekker veel licht naar binnen, maar wat te den als u even niet in het directe zonlicht wilt zitten? Wij hebben een scala aan zonwering voor u beschikbaar.

Airco

Wij kunnen via onze fabrikant een complete airco laten installeren. Hiervoor wordt er een uitsparing gemaakt voor de koelunit die zich buiten de serre bevindt. Bij de airco wordt een afstandsbediening geleverd waardoor u makkelijk uw eigen klimaat regelt binnen uw serre.

Meubelen

Een mooie tafel met stoelen mag natuurlijk niet ontbreken in uw nieuwe serre, Via de Blauwe Ven (importeur van teakhouten meubelen) kunt u een keuze maken uit een ruime collectie meubelen. Uw eventuele aanschaf van meubelen bij de Blauwe Ven belonen wij met een kortingsbon tot € 150,-.

Zelf nog wensen?

Het is natuurlijk mogelijk dat u uw eigen opties wilt opnemen in de aanschaf van uw serre, wij horen graag van u op welke manier wij u dan van dienst kunnen zijn.