Veelgestelde vragen

Hebben jullie géén showroom?

Jazeker, u vindt ons aan de P. Venemakade 19 te KIEL-WINDEWEER.
We hebben de absolute overtuiging dat onze klanten zelf in staat zijn om een kwaliteitsproduct te herkennen. Ondanks dat is de gang naar onze showroom naar onze mening ook zeker de moeite waard.

U levert serres in aluminium en hout waarom deze keuzes?

Aluminium serres zijn flexibel en in iedere gewenste vorm en kleur te krijgen. Door een speciaal Italiaans procedé is het zelfs mogelijk serres van aluminium in verrassend warme notenhout, eiken, beuken etc. etc. kleur te krijgen. Aluminium is naar onze mening ook minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld kunststof. Van belang is ook het vertrouwen in onze fabrikant van aluminium, die bijvoorbeeld alle uit te leveren serres eerst in de fabriek opbouwt om er zeker van te zijn dat de componenten allen naadloos op elkaar aan sluiten.

Houten serres worden vooral toegepast bij de zogenaamde traditionele bouw. Medio 2005 zullen wij op deze website de voortgang van de bouw van een houten serre tonen. De serre zal worden gebouwd aan een Veenkoloniale woonboerderij. De algehele fabricage van de serre geschiedt in onze eigen werkplaats. Ook bij ons wordt de serre eerst compleet in onze eigen werkplaats op gezet.

Bezoekt u aan huis?

Wij komen graag bij u langs zodat wij u ter plekke ook van de juiste adviezen kunnen voorzien. Tevens kunnen wij het gewenste serre-oppervlak inmeten. Kortom, wij kunnen uw vragen beter beantwoorden op de plek waar u eventueel uw serre zou willen hebben.

Brengt u dan ook meteen een offerte uit?

Wanneer wij bij u thuis komen, kunt u GEHEEL VRIJBLIJVEND een offerte tegemoet zien als u dat wenst.
Het verplicht u tot niets; het enige wat wij doen is u 2 weken na het uitbrengen van de offerte even bellen over de uitgebrachte offerte. Het ene bedrijf richt zich op het uitnodigen van de klant in zijn showroom, het andere bedrijf op bezoek thuis en showroombezoek. Wij kiezen duidelijk voor bezoek aan huis. U weet dan meteen waar u aan toe bent.

Hebben jullie dan géén bedrijfspand?

Jazeker, u vindt ons aan de P. Venemakade 19 te Kiel-Windeweer. U bent van harte welkom voor een heerlijk kopje koffie!

Bent u een zelfstandig opererend bedrijf?

Mijnserre.nl is een zelfstandig opererend serre- en montagebedrijf, aangesloten bij de Koninklijke Metaal Unie, dat zich als doel heeft gesteld het eerste volledige internet serrebedrijf van Nederland te worden!. Wij hebben tevens ook diverse serredealers in den lande en die plaatsen ook zelf de serres.

Beschikt u over voldoende ervaring om serres te plaatsen?

Vanzelfsprekend beschikken wij over ruime ervaring op het gebied van serres. Al onze medewerkers hebben zelf al serres geplaatst en bezoeken regelmatig de fabrikant voor het volgen van opfris cursussen. Om niets aan het toeval over te laten hebben onze monteurs per draagbare computer(notebook) de mogelijkheid de montage instructies op detailniveau te volgen.

Is het mogelijk door u geplaatste serres te bezoeken/bekijken?

Wij beschikken over een ruim aantal referenties waar wij voor u een afspraak kunnen maken met de eigenaar waar u zich kunt laten informeren over de aanschaf en bouw van hun serre.

Waarom gebruiken jullie géén vliesgevelprofielen(aluminium profielen) om serres mee te bouwen?

Het gebruik van vliesgevelprofielen wordt veelvuldig toegepast bij de bouw van bv kozijnen, entrees en puien van bedrijven. De profielen zijn goedkoop en in sommige gevallen slechts een aluminium koker voorzien van glasrubbers. Deze profielen voldoen naar onze mening niet voor gebruik in de particuliere serrebouw. De vliesgevel profielen hebben niet die uitstraling die bij een mooie serre van een woning passen. De bijbehorende dakgoten worden bijvoorbeeld apart aan de serre gemonteerd. Alle serres van mijnserre.nl zijn standaard voorzien van geïntegreerde goten, dus er worden géén losse gootelementen aan de serres gemaakt. Daarnaast bedraagt de daklast van onze serres ongeacht het model minimaal 75kg per m². Deze waarden zijn met name van belang als u een flink pak sneeuw op het dak heeft of als u op het dak moet staan voor het reinigen van de gevel of het schilderen van het ene raampje boven de serre. Wij dagen u uit om onze profiel te vergelijken met iedere vliesgevelprofiel, op met name de punten isolatiewaarden, daklast en de esthetische vorm, wij horen dan graag van u wat uw bevindingen zijn.

Zijn alle onderdelen van uw aluminium serres van 1 fabrikant?

Alle componenten/onderdelen komen van één fabrikant. De dakramen, lichtlijnen, schuifpuien, deuren, roosters en dergelijke komen van één fabrikant. Het is echter ook mogelijk om probleemloos een onderpui van een andere fabrikant onder onze serredaken te plaatsen. Bel of mail ons gerust voor nadere info. Deze componenten/onderdelen sluiten dan ook naadloos op elkaar aan voor wat betreft profielen, isolatiewaarde en mechaniek. mijnserre.nl biedt daarnaast uitstekende nazorg en garantie zodat u verzekerd bent van een zorgeloze oplevering van uw serre en kan genieten van vele jaren van plezier in de zomer- én wintermaanden.