Wat kost een serre? Wilt u financieren?

Het model en materiaal wat u kiest zijn factoren die bepalend zijn voor de kosten van een serre. Ook maakt het natuurlijk verschil of u het zelf gaat bouwen of dat u een kwalitatief bedrijf inschakelt.

Vraag hier een specifiek voor uw situatie geschikte prijsopgaaf aan.

Voor welk model kiest u?

De modellen kunnen nogal verschillen qua grootte. Vanzelfsprekend zijn de kleinere modellen goedkoper dan de grotere modellen, maar bij elk model heeft u ook weer de keuze voor verschillend materiaal en beglazing.

Wat voor materiaal wilt u?

Bij een aanschaf van een serre heeft u de keuze uit verschillende materialen. Normaal gesproken kunt u kiezen tussen kunststof, hout of aluminium.

Kunststof serre

De kunststof serre is het voordeligste, maar voldoet naar onze mening niet voor gebruik in de particuliere serrebouw. Het nadeel van kunststof is namelijk dat het kwetsbaar is.

Houten serre

Een houten serre heeft een goede isolatiewaarde. Het ziet er mooi uit, maar houdt ook rekening met het onderhoud van het hout.

Aluminium serre

Een aluminium serre is zeer onderhoudsvriendelijk. In de huidige tijd zijn er zelfs al mogelijkheden om het er te laten uitzien als hout. Het heeft dan wel weer een mindere isolatiewaarde dan echt hout.

Houdt naast de aanschafprijs ook rekening met de kosten op de langer termijn.

Advies van een specialist

De verschillende materialen hebben allen hun voordelen en hun nadelen. Onze specialisten staan u graag te woord om u te adviseren en en hebben de beste tips voor u. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

WAT ZIJN DE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Een serre zal u woongenot vergroten en het ‘zonnetje’ in huis worden. Maar de kosten moeten we natuurlijk niet vergeten.

U kunt u uw serre ook financieren. Binnenkort informeren wij u over de mogelijkheden